• Nezaradené
  • 0

Autosalón Prešov 2014

Autosalón Prešov 2014

Dátum konania: 08. – 10.05.2014

Druhý májový týždeň otvori svoje brány už 20. ročník výstavy Autosalón Prešov , ktorý sa bude konať 8. – 10. mája 2014 vo vynovenej Mestskej hale v Prešove. Na návštevníkov čaká množstvo naleštených áut od rôznych automobilových značiek, veľa noviniek a exluzívnych značiek , ktorými sa môžu návštevníci nielen pokochať, ale si ich aj vyskúšať.

Autosalón sa nezaobíde bez bohatého sprievodného programu , na svoje si prídu milovníci veteránov, tuningu, čistiacej techniky a automobilového príslušenstva . Zlatým klincom bude autogramiáda slovenského motocyklového pretekára Štefana Svitka, ktorý je päťnásobným účastníkom na prestížnych pretekoch Rally Dakar.

Najväčším prekvapením autosalónu bude stánok elektromobility a unikátny model elektromobilu a to luxusná športová Tesla Model S! Organizátor Extreme Motosport Racing Team Prešov spolu s partnerom VSE pre všetkých návštevníkov pripravili prekvapenie a to nielen ukážku elektromobilu, ale aj zaujímavú tombolu. Počas trvania akcie Autosalónu sa bude na konci každého dňa žrebovať hodnotná tombola. Prvé miesto bude poskytnutý elektromobil od VSE na celý víkend pre výhercu tomboly. Žrebovať sa bude tri dni o tri víkendy. Máte sa na čo tešiť!

Otváracie hodiny:
štvrtok 9.00 – 18.00 hod

piatok 9.00 – 18.00 hod

sobota 9.00- 18.00 hod

Vstupné:

základné vstupné 1 €

ZŤP a ZŤP so sprievodom vstup zadarmo

deti do 6 rokov (iba v sprievode dospelej osoby) vstup zadarmo

deti do 15 rokov v cene vstupného zadarmo jazda na kolotoči

Parkovné: zadarmo, v areáli 1 €

Organizátor Vás srdečne pozýva vychutnať si nezabudnuteľnú atmosféru Autosalónu a Májových trhov !

 

Odkazy:

Oficiálna stránka

Autosalón Prešov 2014

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.